U junu 2002. godine, popularna pjevačica i glumica Jennifer Lopez objavila je da se razvodi od tadašnjeg supruga Crisa Judda, koji joj je bio drugi suprug po redu. Razlog je bio njena afera. Latino pjevačica i plesač su se uzeli ispred 170 zvanica na romantičnoj ceremoniji koja je održana na jednom privatnom posjedu u Kaliforniji.

afera
Jennifer Lopez i Cris Judd

Jennifer je kao razlog razvoda navela razlike među njima koje su nepremostive, ali zapravo je pravi razlog bio Ben Affleck.

afera
Jennifer Lopez i Ben Affleck na snimanju filma “Gigli”

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, Jennifer je započela snimanje filma “Gigli” gdje je glumila sa Ben Affleckom. Njih dvoje su se previše zbližili na snimanju, te je zbog toga latino ljepotica 2002. godine svom suprugu odlučila reći da želi razvod.

Uprkos tome, isti taj mjesec je gostovala u emisiji kod Oprah Winfrey, te je kazala kako je jako sretna u braku.

afera
J.Lo i Ben nekoliko mjeseci nakon vijesti da se ljepotica razvodi

Ispostavilo se da je na taj način samo pokušala da zataška istinu koja je na kraju izašla na vidjelo kada je Jennifer zatražila razvod. Nedugo nakon toga prestala je da skriva svoju vezu sa Ben Affleckom, s kojim se ubrzo i vjerila a rastava braka je finalizirana 2003. godine.

afera
Jennifer i Cris u travnju 2002. godine, mjesec dana prije nego mu je pjevačica rekla da se želi razvesti

Afera Jeniffer Lopez ostala je u neku ruku javna tajna, dok su Meg Ryan i Russell Crow svojom aferom punili medijske stupce mjesecima.

Početkom 2000. godine na snimanju akcijskog trilera “Proof of Life” počele su frcati iskre između njih dvoje. Za to vrijeme glumica je bila udata za glumca Dennisa Quaida.

afera
Meg Ryan i Russell Crowe u sceni iz filma “Proof of life”

U junu 2000. godine Meg i Dennis su objavili da se razvode, a krajem godine glumica je završila vezu i sa Russell Crow-om. Mediji su pisali kako je Russell uništio njen brak, ali glumica je stala u njegovu odbranu :

“Nepravedno je doživio velik udarac. Russell nije uzrokovao raspad mog braka. On je došao na sam kraj braka, ali nije bio kriv za ništa. Na kraju sam i ja njega povrijedila. Nisam mogla biti u novoj vezi jer nije bilo pravo vrijeme za to i zato sam otišla iz nje”, priznala je Meg.

Meg Ryan i Dennis Quaid

Pogledajte fotografije sa slavnim ženama koje su prevarile svoje muževe. Afera i prevara svojih muževa je ono po čemu će neke od njih ostati upamćene.

Katharine McPhee prevarila je supruga Nicka Cokasa (na slici) s redateljem svoje serije “Smash”, Michaelom Morrisom
afera
Leann Rimes prevarila je supruga Dean Sheremeta s glumcem Eddijem Cibrianom
afera
Leann Rimes i Eddie Cibrian danas su u braku

 

afera
Tori Spelling započela je aferu s današnjim suprugom Deanom McDermottom na snimanju filma, u vrijeme dok je bila u braku s Charlijem Shanianom (na slici)

Više o svijetu celebrity ličnosti čitajte ovdje.

 

 

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime