Keanu Charles Reeves je kanadski filmski glumac, producent, režiser, muzičar i poduzetnik. Njegove najpoznatije uloge su u filmovima: Izvrsna avantura Billa i Teda, Brzina, Pakleni val i trilogija Matrxa.

Trilogija John Wick obilježila je Reevesov povratak kritičkom i komercijalnom uspjehu. Gluma mu je donijela nekoliko nagrada, uključujući zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih.
Reeves ima američko državljanstvo zbog svog oca, a ima i kanadsko državljanstvo koje je stekao naturalizacijom; odrastao je u Kanadi i proglasio se Kanađaninom. Zahvaljujući izmjenama zakona u aprilu 2003. godine, popularni glumac je od majke stekao pravo na britansko državljanstvo.

glumac

Nije tajna da se Keanu Reeves smatra jednim od najsvestranijih holivudskih glumaca.
Vidjeli smo ga kako glumi briljantnog hakera u filmu The Matrix, neustrašivog akcijskog heroja Speeda, a on nam je sigurno pokazao svoju vražju stranu u The Devil's Advocate. Lista filmova u kojima je glumio i apsolutno oduševio kinematografsku publiku je podugačka, ali ovaj put nas to ne zanima. Šta žene širom svijeta zanima – je li Keanu Reeves oženjen? Izlazi li s nekim ili je potpuno slobodan?
DA LI JE KEANU REEVES U VEZI?
Kratki odgovor – možda. Budući da glumac svoj privatni život odvaja od publike, nema službene potvrde da se trenutno viđa s nekim. Treba napomenuti, međutim, da je Keanu Reeves dospio na naslovnice 2019. godine nakon što je primijećen u društvu dame po imenu Alexandra Grant. U novembru iste godine, Keanu je odveo Alexandru na sastanak na LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu, a ovo nije jedini put da su viđeni zajedno.
Par je primijećen kako se drže za ruke na izložbi Saint Laurent u Malibuu u Kaliforniji, a takođe su zajedno učestvovali u programu MOCA Benefit. Uz to, bili su na svečanosti UNAIDS-a u Švicarskoj, ali nijedna strana nije potvrdila da su par, barem za sada.

KO JE ALEXANDRA GRANT? Za sve one koji ne znaju, otkrivamo ko je mistična dama. Ona je žena s velikim talentom. 47-godišnja umjetnica iz Los Angelesa,ima iskustva u slikanju, crtanju i kiparstvu. Također je radila kao profesor u Kalifornijskom umjetničkom centru i režirala dokumentarni film Odvođenje Lene kući. Umjetnica je također surađivala s Reevesom na nekoliko projekata. Pored toga,zajedno su 2017. godine osnovali malu izdavačku kuću X Artists Books. Keanu Reeves Alexandru je upoznao  2009. tokom društvenog događaja.

Tokom svoje ljubavne historije Keanu je imao brojne romanse, od kojih većina nikada nije potvrđena. Kao što smo već spomenuli, glumac zbog toga voli biti tajanstven. Poznato je da je bio u romantičnoj vezi sa Sofijom Coppola, Jannifer Syme i Claire Forlani.
Za više detalja i tračeva iz Celebrity svijeta čitajte ovdje.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime