Proljeće je ovdje, a sunce otkriva sve ono što šeširi i šalovi skrivaju: sive, poderane vrhove i činjenicu da su naše frizure odavno izgubile svoj izvorni oblik. Inspiraciju za promjene pronašli smo u najnovijim frizurama Gigi Hadid, Penelope Cruz i Irine Shayk, koje su najavile vrući trend nove sezone: što kraće i vruće! Penelope Cruz hvali se novim Bobom na njegovom Instagram profilu, inače bi joj kosa bila gotovo crna i svjetlija. Penelope izgleda sjajno, a njezina pristojna šminka podsjeća nas na još jednog proljetnog favorita: narančasto-crveni ruž, tijekom cijelog dana! Ovaj stil frizure jednostavan je za održavanje, pa oni koji nisu spremni ove slike odnijeti u brijačnicu.

Irina Shayk nosila je još kraće frizure snimajući “Vogue” na Tajlandu. Čak i s kožom kruške, slike Linde Evangeliste iz 90-ih vrlo su vruće! S obzirom da smo ovu frizuru vidjeli na bezbroj naslovnica i zvijezda – od Due Lipe do J.Lo, predviđamo da će novih trendova biti 2021. godine.

Štoviše, ako se i dalje ne želite odreći duljine, ali i dalje želite promijeniti, tada je bakrenocrvena nijansa koju je Gigi Hadid premijerno izvela na reviji Versace boja proljeća, svaki izraz možete pogledati u ogledalu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime