Sally Wood ima tri godine i još uvijek se igra u pijesku, dok Ronnie Wood blista na svjetskoj pozornici. Ali život je čudo, pa su ovaj poznati glazbenik i ljepotica mlađa od 30 godina postali sretni parovi. Ako ste član Rolling Stonesa ili poznati glumac, evo nekoliko primjera koji pokazuju da je godina samo broj.

Jay Pritchett radosno je pogledao svoju mladu suprugu Gloriju (Sofia Vergara), dok je rekao: „Ne mogu je više čuti, nikad je ne vidim, pa ćemo uvijek biti tu!“ Slatko se nasmiješio ispred TELEVIZOR. U moru nefunkcionalnih odnosa vršnjaka između stvarnog i imaginarnog, unatoč ogromnoj razlici u godinama, par u TV seriji “Moderna obitelj” tako savršeno funkcionira i donosi beskrajno zadovoljstvo. Možda je to zato što ne obraćaju previše pozornosti i “pristaju” ni na što na svijetu, uključujući i svoju vezu, pa su vrlo opušteni i apsolutno im nije stalo do tuđih mišljenja. Ove (televizijske) umjetnosti oponašaju život, a ovi parovi u stvarnom životu dokazuju da …

Ronnie i Sally Wood

Iako se već davno mogao brinuti za svoje unuke, 72-godišnji glazbenik trenutno kleči sa svojim trogodišnjim blizankama Gracie i Alice. To mu je treći brak u 42. godini. Upoznala sam Sally Wood, stari kazališni producent. Par se upoznao 2011. godine kada je Sally zastala da izlaže svoje slike i povezala se zbog ljubavi prema glazbi (njezina obitelj su glazbenici: otac svira violončelo u Birminghamskom simfonijskom orkestru, a majka svira flautu. Izvedba). Vjenčali su se nakon godinu dana ljubavi, a Ronnie od tada živi u vlastitom raju. Glazbenik je rekao: „Kad naši blizanci ujutro zaspu i kad smo nas četvero zajedno, ovo je moja definicija neba.“ Glazbenik ima četvero bivše odrasle djece.

Posljednjih godina Ronnie se smirio i počeo se brinuti za svoje zdravlje, prelazeći s četrdeset cigareta dnevno na svježi zrak, zahvaljujući strašnoj dijagnozi koju je dobio prije dvije godine, a to je rak pluća. Srećom, brzo se oporavio nakon operacije, a sada je u potpunosti predan obitelji i zdravom životu. “Znam da postoji velika razlika u godinama, ali mislim da nije. Sally je rekla:” Možda je to zato što sam stara duša, a Ronnie je uvijek mlad. ”

Vincent Cassel i Tina Kunakey

“Da budem iskren, nakon razvoda od Monice Bellucci i dvoje djece, mislim da se više nikada neću ženiti niti biti otac. Prihvatio sam činjenicu da ću biti sam, samo uživaj u životu, ali znaš da život uvijek ima drugačiji plan. “rekao je poznati francuski glumac. Njegov “plan” promjenio je oblik lijepe, 31-godišnje manekenke Tine Kunakey koja ga je dočekala u vodi. Drugim riječima, par se našao surfajući na istoj plaži, a ostalo je povijest nove obitelji, a prošle su godine dobili i kćer Amazonu.

Alec i Hilaria Baldwin

Kada je prvi put upoznao svoju 27-godišnju suprugu Hillary (Hillary), poznati američki glumac odlučio joj je odmah prići, ali također je negirao da ovaj put neće biti tjeskoban, juriti i željan zaljubljivanja. Prvi film izgorio do smrti i oženio glumicu Kim Basinger (Kim Basinger), koja je na kraju završila ružnom brakorazvodnom parnicom). Prvi sastanak održan je u lokalnom kafiću gdje su oboje otišli, a nakon drugog sastanka Hilaria više nije znala. “U prvih šest tjedana izleta on bi mi pomogao da stignem i odem kao da sam poslovni partner, bez spolnog odnosa. Počela sam se brinuti volim li ga potpuno, i ako da, zašto? Ona to nije učinila bilo što “, otkrila je. Hilaria je. Da bi joj Alec napokon priznao da mu se jako sviđa, zato bi trebao nešto. Glumica je rekla:” Ne želim zabrljati, ne želim da on misli da samo želim za seks. “Možda ne želi samo spolni odnos, ali taj dio im ide dobro i vrlo je plodonosan – već imaju četvero djece, a peto je na putu.

Bruce Willis i Emma Hemming

Par se upoznao u teretani zajedničkog prijatelja 2007. godine, kada je ona imala 28, a on 52 godine. Unatoč velikoj razlici u godinama, “kliknuli” su na prvu i od tada su nerazdvojni. Imaju dvije kćeri. Ema (Emma) ima dobar odnos s tri kćeri iz Bruceova posljednjeg braka (s glumicom Demi Moore). Priznaje da je majčinstvo najveće zadovoljstvo koje želi. Od tada se povukla iz manekenske industrije i vodi vlastiti blog, povremeno surađujući s poznatim brandovima u kolekcijama cipela i parfema. Međutim, brak, djeca i suprug zauzeli su prvo mjesto na Emminoj listi prioriteta.

Dennis Quaid i Laure Savoie

“Nisam se namjeravao zaljubiti u nekoga puno mlađeg od mene, ali dogodilo se. 65-godišnji glumac rekao je da ne možete odabrati onoga koga volite, što implicira da on i 26-godišnjak -veza stare studentice ekonomije Laure Savoie. Dennis je siguran da će mu nakon dva neuspjela braka veza s lijepom plavušom biti “treća sreća”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime