Trikovi za ljepotu zlata vrijedni
Trikovi za ljepotu zlata vrijedni

Za lijep i njegovan izgled nije vam potrebno mnogo novca. Dovoljno je da znate kako određeni proizvodi, koje već imate u kući, mogu da vam posluže na sasvim neočekivan način. Ovi mali trikovi vam možda neće spasiti život, ali će vam i te kako biti od pomoći.

Najljepše je kada su rumenilo i karmin iste ili slične boje. Ali, ako nemate odgovarajuću nijansu karmina, spas možete pronaći upravo u rumenilu.

Nanesite malo rumenila u prahu ili kamenu, pa preko stavite labelo. Ne samo da će boja biti lepa, već će i dugo da vam traje na ustima.

Jabukovo sirće i hladna voda

Prečesto korišćenje preparata za stilizovanje dovodi do nagomilavanja ostatak preparata, koje ne operemo u potpunosti prilikom šamponiranja.

Zato je jabukovo sirće prirodan i jeftin način da dubinski očistite kosu.

Kada osjetite da vam je kosa teška, kruta i nema sjaj, jednostavno nanesite jabukovo sirće nakon pranja, i isperite ga hladnom vodom. Dobićete lepršavu i sjajnu kosu za tren oka.

Vazelin i parfem

Imate parfem koji vam se mnogo dopada, ali brzo izvjetri sa kože? Rješenje je u vazelinu.

Nakon naošenja parfema, jednostavno stavite malo vazelina na to mjesto, i utrljajte. Miris će trajati znatno duže.

Maslinovo ulje

Potpuno prirodan i zdrav način za skidanje najupornije šminke možete pronaći u vašoj kuhinji. Natopite vatu maslinovim uljem, i pređite njom preko lica, pa nastavite tako sve dok vata ne postane potpuno čista.

Ako vam je lakše, možete da nanesete maslinovo ulje direktno na lice, oči i usta, dobro umasirate, i onda to skinete vatom. Ovo magično ulje skida čak i vodootpornu maskaru, a pritom hidrira kožu i trepavice.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime