Kendall Jenner vraća ovaj proizvod iz 2000-ih
Kendall Jenner vraća ovaj proizvod iz 2000-ih

Na osnovu toga kako se slavne ličnosti poput Rijane ili Dua Lipe oblače ovih dana, lako biste se mogli prevariti i pomisliti da je zapravo 2002. – a ne 2022. Y2K stil ima važan trenutak, zahvaljujući zvijezdama koje od ranih dana ljuljaju prepoznatljive komade (kao mini suknje i farmerke sa niskim strukom). Povratni dodaci, poput kamionskih šešira ili Ugg čizama, također su u trendu, a model Kendall Jenner je u pravu. Danas je na Instagramu isprobala par shield nijansi, It naočare za sunce iz tog doba.

Ako ste obožavatelj The Simple Life, sjetićete se Paris Hilton i Nicole Richie kako su nosile ekstra široke nijanse tokom čitave serije – sočiva su često bila obojena u plavu ili ružičastu boju. Također rado razmišljam o Diorovim oglasima za sunčane naočale za jesen 2006. godine, gdje Kate Moss nosi ekstra veliki par. Džener je veoma kanalisala ovu retro vibraciju svojim svetloplavim nijansama, ali je modernizovala izgled sa ostatkom svog ansambla. Nosila je štampanu novu mini haljinu od Maisie Wilen, uparena sa malom torbom preko ramena. To je izgled koji bi lako mogao da pripada 2000-im, ali ipak uspijeva da se osjeti super aktuelnim.

Ispostavilo se da ni Jenner nije sama u svojoj ljubavi prema shield nijansama. Sestra Kim Kardashian u posljednje vrijeme nosi posebno Balenciagin stil, dok je Lipa čak nosila jarko narandžasti par još u martu. Dakle, da li velike sunčane naočale poput oklopa zvanično dolaze na tron ​​mikro sjenila? Nismo ljuti na izglede. Nabacite masivni okvir i odjednom ćete sebi imati prepoznatljiv izgled.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime