Kim Kardashian
Kim Kardashian

Čini se da je Kim predodređena za reklamiranje ovog brenda, jer je nosila Balenciagu nebrojeno mnogo puta tokom protekle godine.

Kim Kardashian je nova zvijezda modne kampanje luksuznog brenda Balenciaga, a za ovu priliku nosila je tri različite kombinacije među kojima se ističe crno, tijesno pripijeno odijelo koje podsjeća na ono žene mačke.

Četrdesetjednogodišnja rijaliti zvijezda, koja ovih dana uglavnom nosi samo dizajn kreativne direktorice brenda, pokazuje tri različita izgleda u novim reklamama ove luksuzne marke.

Na jednoj posebno brendiranoj fotografiji, Kim snima selfie u pripijenom odijelu s neonsko žutom verzijom Balenciagine torbe “Le Cagole”.

Također je pozirala u krznenom kaputu sa leopard printom, stilizovanim sa istom torbom u crnoj boji, zajedno sa odgovarajućim “Le Cagole” čizmama sa više kopči.

I na trećem snimku iz kampanje, ona nosi crni kaput koji naglašava struk zajedno sa čizmama sa špicastim vrhom te mini torbicu “Hourglass”.

Čini se da je Kim predodređena za reklamiranje ovog brenda, jer je nosila Balenciagu nebrojeno mnogo puta tokom protekle godine, pa i tokom gostovanja, zatim dok je šetala crvenim tepihom Met Gale i tokom predstavljanja “Donda” albuma njenog bivšeg muža.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime