Kylie Jenner
Kylie Jenner

Kylie Jenner mamila je poglede u haljini dubokog izreza na Paris Fashion Weeku.

Najmlađa milijarderka na svijetu fotografisana je dok je napuštala hotel. Prisustvovala je modnoj reviji luksuznog brenda Schiaparelli na trgu Vendome.

Haljinom je naglasila zavidnu figuru, a izgled je upotpunila ogrlicom u obliku srca. Neke od poznatih ličnosti koje su također prisustvovale Paris Fashion Weeku bile su: Ashley Graham, Christine Quinn i Melissa George.

Najmlađa milijarderka na svijetu fotografisana je dok je napuštala hotel. Prisustvovala je modnoj reviji luksuznog brenda Schiaparelli na trgu Vendome.  Haljinom je naglasila zavidnu figuru, a izgled je upotpunila ogrlicom u obliku srca. Neke od poznatih ličnosti koje su također prisustvovale Paris Fashion Weeku bile su: Ashley Graham, Christine Quinn i Melissa George.  Elsa Schiaparelli je bila modna dizajnerica koja je osnovala istoimenu modnu kuću u Parizu 1927. godine. Kreacije ovog brenda mnogi nazivaju nadrealističnim i ekscentričnim.

Elsa Schiaparelli je bila modna dizajnerica koja je osnovala istoimenu modnu kuću u Parizu 1927. godine. Kreacije ovog brenda mnogi nazivaju nadrealističnim i ekscentričnim.

Inače, Kylie je nedavno gostovala u emisiji Jamesa Cordena i navela da njen partner Travis Scott i ona još uvijek razmišljaju o idealnom imenu koje će dati svom sinu. Rođen je u februaru ove godine.

“U dokumentima smo naveli da se zove Wolf, ali ga planiramo promijeniti. Neodlučni smo”, rekla je.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime