muškoj odjeći
muškoj odjeći

Iako smo Franku navikli vidjeti u glamuroznim izdanjima dok vlada scenom i očarava sve oko sebe, ponekad se i ova ljepotica prepusti ležernijem stilu.

S pratiteljima na Instagramu podijelila je nekoliko fotografija na kojima nosi kombinaciju sastavljenu od kožnih pantalona, svijetloplave prugaste košulje, majice s kapuljačom i trendi čizmica s predimenzioniranim đonom.

Dokaz da žena može izgledati odlično i u muškoj odjeći
Dokaz da žena može izgledati odlično i u muškoj odjeći
Posebnost ovog izdanja je u činjenici da je Franka za sebe odabrala mušku duksericu, muškog brenda Diesel. Zbog slojevito dizajniranih rukava na prvi pogled moglo bi vam se učiniti da su to tri majice odjevene jedna preko druge, ali to je samo mudra optička varka koja ovaj komad čini još upečatljivijim.

Dukserica je ujedno ukrašena zanimljivim printovima i izvezenim sloganima Gluten Free na rukavu te Support The Losers na leđima.

Franka je još jednom pokazala da se prilikom oblačenja (ili kupovanja odjeće) ne moramo previše opterećivati etiketama i podjelama na žensku i mušku modu jer postoji toliko komada iz muškog ormara koje jednako dobro mogu nositi i žene.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime