Obzirom da se još uvijek nalazimo u pandemijskom razdoblju, gdje su se gotovo sva moguća pravila društvenog života promijenila, tako smo bili svjedoci dodjele nagrade Zlatni Globus koja je održana sinoć na glamurozni ali na poseban način.

Dosta učesnika cijelog događaja, neki dobitnici nagrada, voditelji, prezenteri su se pojavili lično na crvenom tepihu, dok su se većina onih koji su nominovani uključili javljanjem uživo putem video linka i tako dokazali da su i oni zapravo obični smrtnici koji moraju poštovati novonastala pravila.

Dobitnik nagrade za najbolju sporednu ulogu, Daniel Kaluuya, u filmu “Judas and the Black Messiah” održao je govor koji je prošao neslavno, to jest tijekom većine govora Daniel je zaboravio da uključi svoj mikrofon za vrijeme videopoziva.

Bill Murray je bio nominiran u istoj kategoriji za ulogu oca u filmu “On the Rocks” Sofije Coppole, a svojim javljanjem iz vrta, odjeven u havajsku košulju i pijuckajući martini poprilično je privukao pažnju i zainteresovanost gledaoca.

Sve kada se sabere i oduzme, apsolutni pobjednik večeri bila je Netflix serija: “The Crown” koja je pokupila nagrade za najbolju dramsku seriju, najboljeg glavnog glumca i glumicu, te sporednu žensku ulogu.

“Trial of the Chicago 7” dobila je nagradu za najbolju scenarij,

“I Care a Lot” nagrada za najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu,

“Ma Raineys Black Bottom” nagrada za najboljeg glumca koja je dodijeljena pokojnom Chadwick Bosemanu,

“Quenns gambit” nagrada za najbolju glumicu i seriju u limitiranoj seriji.

“Nomadland” je dobio nagradu za najbolji dramski film i najbolju režiju, a za tumačenje Billie Holliday nagrađena je Andra Day.

“Borat” je dvije nagrade pokupio čak, za najbolju komediju i za najboljeg glumca u komediji.

Način na koji se cijela manifestacija održala i format u kojem su se glumci javljali preko videopoziva i platforme za online konferenciju doprinijeli su stvaranju potpuno nove dimenzije imidža ove manifestacije, a na sljedećim fotografija možete pogledati najbolje odijevne kombinacije večeri koje smo odabrali za vas, nadamo se da će vam se svidjet.

Tiffany Haddish

Tina Fey i Amy Poehler

Nicole Kidman u društvu porodice

Laura Dern

Sacha Baron Cochen

Jared Letoglamurozni

Posebno glamurozni imidž Margot Robbieglamurozni

Gal Gadotglamurozni

Mark Ruffalo

glamurozni

Elle Fanningglamurozni

Lily Collinsglamurozni

Cynthia Nixon s obitelj i prijateljimaglamurozni

Jane Fondaglamurozni

Za više zanimljivosti, ali i tračeva iz celebrity svijeta čitajte ovdje.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime