otočni raj

Ovim poslovnim potezom popularna voditeljka i javna ličnost iz Amerike pokazala je da ima itekako smisla i za posao s nekretninama.

Oprah Winfrey je 2013. godine za 8,3 miliona dolara kupila prekrasnu vilu na otočju Orcas u Tihom Oceanu, tada se činilo da popularna voditeljica nikada neće prodati ovaj otočni raj okružen djevičanskom prirodom.

otočni rajU cijelom interijeru dominira drvo koje pruža toplinu ugođaja i omogućava uživanje i opuštanje, dok ova vila sadrži i podno grijanje, vinski podrum, prostor za vježbanje, muzički kutak s instrumentima kao i vintage krušnu peć. otočni raj
otočni raj

U neposrednoj blizini vile se nalazi i vrtna kućica a cijelo imanje se prostire na površini od 40 jutara, te uključuje privatnu plažu, ten vrt, staze za šetnju, sauna kao i ribnjak.

No ipak Oprah nije odoljela velikodušnoj ponudi od 14 miliona dolara za koliko je prodala svoj otočni raj, uz to zaradivši 5.7 miliona dolara više nego što ga je platila. Mora se priznati da Oprah ima smisla za poslovanje s nekretninama.

Elle

Bore, pjege, požutjeli zubi: Evo kako prikriti znakove starenja

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime