Holivudske zvijezde su imale da kažu par probranih riječi o svojim filmovima koji su završili slavno neslavni, odnosno možda najgori filmovi ikad.

Iako filmske zvijezde inače imaju praksu da ne komentiraju njihove neuspjele projekte, ovih nekoliko glumaca nisu se uspjeli suzdržati i dali su sebi oduška kada se radi o filmovima na kojima su radili. Zahvaljujući njima imamo ovu potencijalnu listu najgorih filmova ikad snimljenih.

George Clooney: Batman & Robin

“Po mom mišljenju prethodni Batman je bio prilično uspješno odrađen, pa sam mislio da ću postati dio uspješne franšize. Mislim da smo ubili franšizu.”

Arnold Schwarzenegger: Red Sonja

“Definitivno najgori film kojeg sam ikad snimio. Kada moja djeca počnu da divljaju, pošaljem ih za kaznu u sobu da gledaju Red Sonja deset puta. Tako da rijetko imamo problema s njima.”

Halle Berry: Catwoman

“Zahvalila bih se Warner Brosu što su me odabrali da glumim u ovom odvratnom sranju od filma. Baš mi je to trebalo u mojoj karijeri – bila sam na vrhu, a sada sam na dnu.”

To je bio dio njenog govora kada je Halle primala Zlatnu malinu za ulogu.

Alec Guiness: Star Wars

“Žao mi je što sam se upustio u te filmove, osim što se novca tiče. Ne da mi se ne dopadaju, ali to nije glumački posao. Otužni dijalozi su se stalno mijenjali, a da su se minimalno poboljšavali, osjećao sam se starim i da sam izgubio svaki kontakt s mladima.”

Nastavljamo spisak “najgori filmovi ikad”, za Star Wars smo se iskreno iznenadili.

Mark Wahlberg: The Happening

Najgori filmovi

“Ne želim o tome čak ni da pričam…okej ako ako želite znati,  The Happening s M Night Shymalanom. Šta da se radi. Je*iga. Ne možete mi zamjeriti što sam htio pokušati glumiti profesora biologije. Razumiješ? Da ne glumim policajca ili lopova.”

Shia LaBeouf: Transformers: Revenge of the Fallen 

Najgori filmovi

“Nisam bio impresioniran urađenim kada sam pogledao drugi film koji smo uradili. Bilo je nevjerovatnih akrobacija zaista ali nedostajalo je srca. Izgubili smo se.”

Colin Farrell: Miami Vice

Najgori filmovi

“Miami Vice? Nije mi se dopao iskreno. Kako sam ja to razumio, mi smo pokušali da oslikamo odnos između Tubbsa i Crocketta koji je bio toliko uzemljen i prepoznatljiv da nije bilo potrebe da neprestano razgovaraju ili gledaju jedan u drugoga kroz puna dva i pol sata.”

James Franco: Your Highness

Najgori filmovi

“Your Highness? Očajan film, bez ikakve dileme.”

James Franco bio je po običaju brutalno iskren, a u ovom zaboravljenom filmu igrala je i Natalie Portman, koja bi vjerovatno voljela da ovo iskustvo potisne iz sjećanja.

Jason Bateman: Horrible Bosses 2

Najgori filmovi

“Prvi dio filma je bio smiješan. Ipak je uspio zaraditi neku lovu. Drugi je bio smeće i što se zarade tiče.”

Više iz celebrity svijeta čitajte ovdje.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime