Severina pokazala kako izgleda bez imalo šminke
Severina pokazala kako izgleda bez imalo šminke

Hrvatska pjevačica Severina Vučković posljednjih nekoliko dana odmara na otočiću Vrniku zajedno sa svojim sinom, a na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira bez imalo šminke na licu.

Snimljena dok sjedi u restoranu, fotografija prikazuje Severinu naslonjenu na stol s blagim osmijehom na licu u potpuno prirodnom izdanju. Mnogi su primijetili da pjevačica nema nimalo šminke te su pohvalili njen izgled, kazavši da je i ovako lijepa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je ranije objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinom Aleksandrom te je otkrila kako “uživaju na prekrasnom otoku Vrniku”. Vrnik je otočić u Korčulanskom otočju. Nalazi se ispred Lumbarde, a od obale Korčule je udaljen samo 100 metara.

Međutim, pored fotografija s odmora pjevačica je posljednjih dana bila u centru pažnje zbog poruka poslanih direktorici dječakove škole, Ljiljani Klinger, kao i Gordani Buljan Flander, bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Severina je poslala više od 150 prijetećih poruka Klinger i Buljan Flander, a neke od njih su dospjele u medije dok je druge pjevačica odlučila objaviti sama.

Kako pravna borba s njenim bivšim partnerom Milanom Popovićem za starateljstvo nad sinom još uvijek traje, na svom profilu je objavila još detalja o ovom slučaju.

Tom prilikom napisala je da joj je sudski vještak i psihijatar rekao da je Milan Popović psihopata.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime