Kate Moss u glamuroznom izdanju pozirala za novu Zarinu kampanju
Kate Moss u glamuroznom izdanju pozirala za novu Zarinu kampanju

Manekenka Kate Moss je u glamuroznom izdanju pozirala za novu kampanju brenda Zara.

Kolekcija nosi naziv “The Night Party” i inspirisana je osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Dizajnirala ju je bivša urednica francuskog Voguea Emmanuelle Alt.Fotografije je snimio David Sims. Zara je prethodno sarađivala s brendovima Good American i Ader Error.

Kate je ranije postala kreativna direktorica kompanije Diet Coke. Navodno će mjesečno zarađivati šest miliona dolara. Njena modna agencija Kate Moss Agency, koju je osnovala 2016. godine, vrijedi 14 miliona dolara.

Podsjećamo, Moss je u maju svjedočila u sudskom postupku koji je njen bivši partner Johnny Depp pokrenuo protiv glumice Amber Heard. Naime, Amber je tvrdila da je Depp gurnuo Kate niz stepenice.

“Izlazili smo iz sobe i Johnny je napustio sobu prije mene. Bila je kiša. Dok sam izlazila iz sobe, pala sam niz stepenice i povrijedila sam leđa. Vrištala sam jer nisam znala šta mi se dogodilo i boljelo me je. Dotrčao je nazad da mi pomogne i odnio me u moju sobu i doveo ljekara. Nikada me nije gurnuo, udario niti bacio niz stepenice”, ispričala je Kate.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime