Georgina pozirala u pripijenoj haljini, svi komentiraju izgled njene stražnjice
Georgina pozirala u pripijenoj haljini, svi komentiraju izgled njene stražnjice

Zaručnica Christiana Ronalda, Georgina Rodrigez, nakon dužeg vremena objavila je niz izazovnih fotografija na svom Instagramu.

Na posljednjoj objavi Georgina pozira u uskoj haljini, no mnogima je za oko zapeo izgled njene stražnjice.Brojni pratitelji su uvjereni da se djevojka jednog od najpopularnijih nogometaša današnjice previše zaigrala u Photoshopu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

“Georgina kosa ti je prelijepa, ali ovo nije tvoja stražnjica”, “Zgodna si, ne treba ti Photoshop”, “Ovo izgleda tako neprirodno”, “Ko god pomisli da ovako izgleda tvoja stražnjica, u velikoj je zabludi”, pisali su pratitelji.Inače, Georgina se nakon smrti njenog i Ronaldovog sina koji je preminuo pri rođenju, jedno vrijeme povukla s društvenih mreža. Podsjećamo, par je čekao blizance, no tijekom poroda došlo je do komplikacija te je njihov sin umro. Georgina je na svijet donijela savršeno zdravu djevojčicu koju su nazvali Esmeralda.

Par još ima kćerku Alanu Martinu dos Santos Aveiro. Nogometaš je otac još troje djece, Cristiana Jr.-a i blizanaca Eve Marije i Matea koje je dobio uz pomoć surogat majke.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime