Inat tradiciji: Pogledajte neobičnu vjenčanicu hrvatske dizajnerice o kojoj svi pričaju
Inat tradiciji: Pogledajte neobičnu vjenčanicu hrvatske dizajnerice o kojoj svi pričaju

Jučer se u Dubrovniku održalo vjenčanje bivše manekenke Adriane Đurđević i nogometaša Duje Ćaleta-Cara, a u fokus je došla mladenkina vjenčanica poznate hrvatske dizajnerice koja je definitivno nešto što se ne viđa često.

Adriana, koja je nakon vjenčanja pred matičarem prošle godine, sa svojim višegodišnjim partnerom sada odlučila prirediti i ono crkveno, za poseban dan odjenula je vjenčanicu zbog koje su, može se slobodno reći, svi pogledi bili uprti u nju.

Umjesto tradicionalnih vjenčanica kakve viđamo na svakom koraku, ali i onih “komotnijih” izbora na koji se odlučuje sve više mladenki danas – poput kombinezona ili jednostavnih haljina, Adrianina je bila dosta drugačija.

Bivša manekenka odlučila se za kreaciju s potpisom dizajnerice Matije Vuice, čiji se gornji dio, podsjećajući na korzet, sastojao od sitnih kristalića ušivenih na tkaninu.

Inat tradiciji: Pogledajte neobičnu vjenčanicu hrvatske dizajnerice o kojoj svi pričaju

Detaljima, istaknuo je Adrianin vrat te otkrio njena leđa i ramena, koja je, za vrijeme ceremonije u crkvi, prekrila bijelim pojasom.

Donji dio, sastojao se od voluminozne suknje, dužeg stražnjeg dijela, a sprijeda kraćeg otkrivajući njene noge. Sve je začinila dodatkom koji je podsjećao na mrežaste najlonke sa cirikonima, no koji je ukrasio samo jednu njenu nogu.

Kombinaciju je upotpunila izuzetno popularnim glamuroznim cipelama na potpeticu modnog brenda Mach & Mach sa dvostrukom mašnom te komadima nakita u vidu narukvica i naušnica.

Svojim izborom Adriana je pokazala da nije od mladenki koje preferiraju klasiku, a također je podijelila i korisnike društvenih mreža koji se nisu mogli usaglasiti da li im se on sviđa ili je, pak, previše za crkveno vjenčanje.

Inače, 30-godišnja magistrica prava sa suprugom Dujom, koji je ujedno nogometaš francuskog Marseillea, ima i sina Maura kojeg je rodila u Francuskoj gdje porodica živi već četiri godine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime