Megan Fox otišla je na ručak u Los Anđelesu te je izabrala stajling koji joj sasvršeno pristaje. Blejzer s potpisom Stelle McCartney u divnoj svijetloljubičastoj boji nosila je poput minice, a posebno su zanimljive štikle koje je izabrala.

Boja blejzera, prava proljetna, savršeno se stopila s cijetovima lavande ispred koje je Megan Fox fotografisana dok je išla na ručak. Blejzer uskog kroja sa dva efektna okomita patentna zatvarača u donjem dijelu, a glumica ga je stilizirala sa zanimljivim remenom koji ide preko ramena sa malom torbicom.

Od obuće je odabrala satenske sandale s visokom potpeticom ukrašene kristalima, model Gilda, s potpisom dizajnerice Amine Mauddi. Štikle imaju prepoznatljivu potpeticu svrhom u obliku stošca i tri tanka kajšića s kopčanjem oko gležnja te izgeldaju vrlo ženstveno i profinjeno.

Gotovo isti model sandala nosial je Nina Badrić na koncertu u Lisinskom povodom Dana zaljubljenih. Jedina je razlika što Ninine štikle nemaju remenčić oko gležnja, a pjevačica je ove “ljepotice” nosila uz metaliziranu haljinu ukrašenu sjajnim detaljima i perjem na rubu s potpisom hrvatskog dizajnera Igora Djuge.

Još malo boje stajlnugu u Los Angelesu  Megan Fox dodala je s fluorescentno zelenim lakom za nokte.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime