Charlize Theron promjenom izgleda privukla pažnju: Iz zanosne plavuše prešla u crnku
Charlize Theron promjenom izgleda privukla pažnju: Iz zanosne plavuše prešla u crnku

Jedna od najljepših holivudskih glumica Charlize Theron kroz godine je pokazala da joj eksperimentiranje sa frizurama nije strano, a sada je jednom takvom promjenom privukla pažnju javnosti na gala događaju u Africi.

Charlize se iz platinasto plave ljepotice odlučila za nešto odvažniji izgled, a pojavivši se na događaju Africa Outreach Project sa crnom frizurom sa šiškama koja joj je dosezala do ramena, sve oči bile su uprte u nju.

Glumica je prošetala u ležernom izdanju, a odjenula je farmerke i bijelu košulju koje je upotpunila jednostavnim komadima srebrnog nakita i crnim salonkama.

Slavna oskarovka kroz godine je pokazala različita izdanja, od isprobavanja raznih perika do brijanja glave, međutim, iako joj i crna odlično stoji, najprepoznatljivija je kao zanosna plavuša.

U jednom intervjuu za Vogue, Theron je otkrila kako joj nikada nije bilo žao kose.

“Ne mislim da sam hrabra kad je riječ o modi, volim klasične stvari. No, s kosom se iz nekog razloga nisam toliko susprezala. Ne vezujem se za nju – uzbuđena sam što je mijenjam i uvijek mislim da će, sve i ako je mrzim, opet izrasti”, rekla je tada i dodala kako iza silnih promjena uglavnom stoje uloge na kojim u tom trenutku radi.

Charlize je jedna od najplaćenijih holivudskih glumica, a dobitnica je brojnih nagrada i priznanja, među kojima je i ono časopisa Times za 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu.

Što se tiče njenog privatnog života, drži ga u tajnosti, a majka je dvoje djece koje je usvojila.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime