Amber Heard ima najljepše lice na svijetu
Amber Heard ima najljepše lice na svijetu

U vijestima koje neće oduševiti obožavatelje Johnnyja Deppa, naučnici su otkrili da Amber Heard dokazano ima najljepše lice na svijetu.

Kako piše Indenpendent, dr. Julian De Silva iz Centra za naprednu estetsku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu koristio je tehnike mapiranja lica kako bi otkrio tko ima najljepše lice na svijetu.

De Silva je svoje istraživanje proveo još 2016. i upotrijebio grčki zlatni omjer ljepote od 1,618, inače poznat kao ‘Phi’. Omjer određuje ono što se smatra savršenim omjerom crta lica.

Po ovoj teoriji, Heard je postigla impresivnih 91,85%. U razgovoru za US Weekly u to vrijeme De Silva je rekao: “Grci su otkrili da se taj omjer pojavljuje posvuda u prirodi i hiljadama godina se smatralo da sadrži tajnu formulu najljepših lica svijeta.”

“Dugo se smatralo da omjer Phi od 1,618 krije tajnu ljepote, ali sada s računalnim mapiranjem možemo izračunati kako se to odnosi na prave žene.”

Koristeći iste tehnike, De Silva je također otkrio da Kim Kardashian ima najbolje obrve, Scarlett Johansson najbolje oči, a Emily Ratajkowski najsavršenije usne.

De Silva je također stvorio ‘savršeno’ lice koristeći “nos Amber Heard, obrve Kim Kardashian, oči Scarlett Johansson, Rihannin oblik lica, usne Emily Ratajkowski i čelo Kate Moss”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime