Zaboravite na Rihannu koja je šetala po rešetkama, odveli smo Lady Gagu do kaldrme.

Nakon Valentinove visoke mode, htjeli smo znati tko bi se usudio nositi platformu viđenu na pisti, a bili smo i ranije nego što smo se nadali. Lady Gaga izašla je iz hotela u Rimu, proslavila talijansku modu elegantnom kombinacijom i prošetala kaldrmom: u bijelom odijelu Max Mara odjenula je jednostavnu crnu majicu s Valentino torbicom i koristila Lady Gagu kako se očekivalo , zapanjujuće crne lakirane visoke potpetice iste marke.

Lady Gaga snimljena je u Italiji za film Guccija Ridleyja Scotta, gdje je glumila bivšu suprugu Mauricija Guccija Patriciu Regiani (Patricia Reggiani), optužen je i osuđen za ubojstvo. Uz nju, u filmu su glumili i Jared Leto, Adam Driver i Al Pacino, a premijera bi se trebala održati oko Dana zahvalnosti u Sjedinjenim Državama.

Njezino je prebivalište u Italiji vrlo turbulentno – njezin prijatelj Ryan Fischer ustrijeljen je kad je oteo psa Gagu, koji je šetao Los Angelesom dok je ona bila odsutna, a Gaga Nakon što je Lady Gaga ponudila nagradu od pet milijuna dolara, psi su vraćeni. Srećom, Fisher se oporavlja i zahvaljuje Lady Gagi na ljubavi i podršci. Nadamo se da je ovo kraj Gaginim nevoljama i da će se moći posvetiti snimanju i doživljavanju vlastite “la dolce vita”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime