View this post on Instagram

 

A post shared by Ekaterina Burakova (@ekaterinka_sun)

Radi se o jedinstvenoj zanimljivoj boji po imenu Auburn koja će zasigurno unijeti značajnu promjenu u vašem izgledu. Dame koje nemaju prirodno crvenu boju kose, a željele bi da imaju,  možda misle kako je teško dostići tu željenu, savršenu nijansu. Međutim mnogo je lakše nego što mislite.

Isla Fisher i Emma Stone su celebrity dame koje su počele među prvima nositi ovu trendi nijansu i pokazale koliko zapravo dobro ona može da izgleda. Ukoliko već neko vrijeme razmišljate o potpunom preobražaju vašeg izgleda, proljeće je idealno vrijeme za to.

Koja je ustvari Auburn boja kose ?

auburn

Ove sezone Auburn je postala veliki hit. Popularna serija The Undoing je prva započela s ovim trendom, kada su milioni fanova ostali oduševljeni bojom kose koju je ponosno pronosala Nicole Kidman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benedetta Milani (@benedettamilani91)

Auburn je opisana kao raskošna, duboka crvena ili crvenkasto smeđa boja. Da li ste znali da samo 1-2 posto populacije ima prirodno crvenu boju kose ?

auburn

Jedna od onih koje su isprobale čitav spektar crvenih boja je i Emma Stone, sve od tamno crvenih i gotovo smeđih boja pa do strawberry blonde nijanse. Donosimo vam nekoliko primjera ove divne boje, kako bi vam možda ponudili inspiraciju za vaš sljedeći odlazak frizeru. Ukoliko vas zanima detaljnije kako izgleda dosta nijansi ove boje otvorite njen Instagram nalog i tu ćete zasigurno imati jako dobru paletu nijansi Auburn boje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Euers (@chloeeuers_salonx)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ekaterina Burakova (@ekaterinka_sun)

Za više zanimljivosti iz svijeta mode i trendova čitajte ovdje.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime