Online upoznavanje sve više uzima maha, a naročito je postalo popularno zadnjih godinu dana. Otkako smo ušli u period pandemije, čini se da je sve teže pronaći partnera. Dobrim dijelom to je zbog pravila koja nam ograničavaju kretanje, stoga samci sve više pribjegavaju upoznavanju preko interneta, jer nemaju prilike da uživo upoznaju nekog.

Danas vam donosimo primjer 6 celebrity parova, koji su se upoznali preko interneta, a to njihovo online upoznavanje dovelo je do rađanja romantičnih veza. Pa da krenemo.

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Ovaj slavni muzičar je lijepoj glumici poslao direktnu poruku na Twitteru, i tako je započela ova ljubavna priča. Poruka je glasila:” Neki zajednički prijatelji su mi rekli da bismo se trebali upoznati”, a zatim mu je lijepa glumica poslala svoj broj kako bi mogli privatno razgovarati. Ubrzo su počeli izlaziti, a samo dva mjeseca nakon što su izlazili, Nick ju je zaprosio.

Joe Jonas i Sophie Turner

Poput svog brata Nick-a, Joe se ženi svog života obratio putem poruke. Bilo je dosta naših zajedničkih prijatelja koji su nas pokušali spojiti, duže vremena. Na Instagramu smo se pratili i jednog dana mi je poslao poruku, na moje iznenađenje”, kako kaže Sophie. Nekoliko sedmica nakon što su se dopisivali upoznali su se u Londonu, a ostalo je historija.

Sarah Hyland i Wells Adamsonline upoznavanje

Poznata glumica koja je gledaoce osvojila u seriji Moderna obitelj, pisala je tweetove o Wellsu gledajući reality show Bachelorette, te je na taj način započelo njihovo online upoznavanje, a pored flertovanja putem Twittera, razmjenjivali su i direktne poruke putem Instagrama prije nego što su se zvanično upoznali. Izgleda da su jedno u drugome vidjeli srodnu dušu, te svoju ljubav otvoreno dijele s pratiteljima na društvenim mrežama.

Sarah Paulson i Holland Tayloronline upoznavanje

Još davne 2005. godine su se upoznali na zabavi, ali obzirom da su tada obje bile u vezama, gotovo desetljeće je prošlo otkako je započela njihova romansa. Taylor Holland je 2015. godine poslala Sarah na Twitteru direktnu poruku, te je tako krenulo njihovo online upoznavanje. Njihova ljubav je mnoge iznenadila, zbog razlike u godinama, ali čini se da su njih dvije zaista sretne, online upoznavanje je izgleda donijelo ljubav u njihove živote.

Mandy Moore i Taylor Goldsmithonline upoznavanje

Priča iza njihove ljubavi kaže da je glumica slušala radio i čula pjesmu koja joj se svidjela, te je objavila sliku albuma na svom Instagram profilu. Iako nije označila da se radi o bendu Dawes, to je sasvim slučajno vidio njihov frontmen a zatim se obratio njenom timu, te su se oni na taj način počeli dopisivati da bi kasnije završili u braku.

Dua Lipa i Anwar Hadidonline upoznavanje

Mlađi brat poznatih sestara Hadid i Dua Lipa su se upoznali na roštilju, da bi mu se kroz nekoliko dana Dua Lipa javila direktnom porukom na Instagramu, što je vodilo do početka veze koja traje i dan danas.

Više o celebrity svijetu čitajte ovdje.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime