Sharon Stone otkrila da je bivši partner ostavio zbog njene odluke da ne koristi botoks
Sharon Stone otkrila da je bivši partner ostavio zbog njene odluke da ne koristi botoks

Rijetke su slavne zvijezde koje se ne odluče podvrgnuti tretmanima pomlađivanja kako bi prkosili rođendanima koji dolaze. No, čini se da im nekad čak i to zna stvarati probleme.

Holivudska zvijezda Sharon Stone postala je seks simbol ranih 1990-tih nakon svoje uloge u filmu “Sirove strasti”.

Danas ima 64 godine i dostojanstveno stari, a u svom posljednjem intervjuu za Vogue Arabia otkrila je kako, unatoč tome što je ranije probala botoks, više ne planira ići na estetske zahvate.

Glumica je otkrila i kako je jedan od njenih bivših partnera ostavio upravo zbog te odluke. Naime, on je Sharon pitao planira li koristiti botoks, na šta mu je ona rekla da to neće uraditi. Iz njene priče, on to nije najbolje prihvatio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

“Vidjela sam ga još jednom nakon toga i više nije bio zainteresovan za mene. Ako neko ne vidi u meni više od botoksa, onda molim vas, znate gdje su vrata”, poručila je Sharon.

Glumica je istakla kako je učvrstila svoj stav nakon aneurizme 2001. godine koja je zamalo koštala života. Tada je prošla kroz sedmosatnu operaciju i dugotrajan proces oporavka.

“Bilo je razdoblja kada sam koristila botoks, filere i slično, a onda sam imala veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam primiti više od 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se jedna strana lica vratila u normalu”, prisjetila se ona.

Bolno iskustvo zauvijek je promijenilo njen pogled na estetsku hirurgiju, koja se iz “slatkog luksuza” transformisala u neku vrstu bolne neurološke potrebe.Iako je više puta govorila o tome kako je sretna i zadovoljna u svojoj koži, isto tako, svjesna je da nakon 45. godine žene “postaju nevidljive” u svijetu kojem vladaju seksizam i predrasude o godinama.

“Mislim da u umjetnosti dostojanstvenog starenja postoji nešto seksi u posjedovanju nesavršenosti. To je senzualno. Ljudi se boje promjena i toga da će nešto izgubiti. Ne razumiju da time također nešto dobivaju. Primjerice, kada sam izgubila punoću lica, dobila sam sjajne jagodice”, prepričala je ona.

Sharon nije otkrila ime partnera koji je ostavio iz ovako bizarnog razloga. Posljednja osoba s kojom su je povezivali je 26-godišnji reper RMR, sa kojim se pretpostavlja da se glumica viđala nekoliko mjeseci prošle godine.

Par nije javno govorio o svojoj vezi i nije sasvim jasno jesu li okončali svoj odnos ili on još uvijek traje, no daleko od očiju javnosti.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime