Šešir od umjetnog krzna
Šešir od umjetnog krzna

Svoju prvu lepršavu kapu od umjetnog krzna posudila sam iz maminog ormara prije nekoliko godina. Super mekani crni cilindrični šešir od umjetnog krzna postao je relikvija u njenoj garderobi i ona ga je prenijela na mene, ne znajući da će šešir na kraju postati željeni dodatak.

Oko 2017., britanska dizajnerica Emma Brewin samostalno je vratila plišani šešir u trend ciklusa svojom ručno izrađenom iteracijom u boji slatkiša, koju su nosile Rihanna i Adwoa Aboah. U godinama koje su uslijedile, ovaj se stil uhvatio samo u modnim odijelima zbog svoje nosivosti, lijepe estetike i čiste topline.

Šešir od umjetnog krzna
Šešir od umjetnog krzna

R13, Prada, Acne Studios i dizajner Benny Andallo bili su samo neki od mnogih koji su objavili svoje mišljenje o šeširima od umjetnog krzna. Iako neki od najudobnijih dodataka na tržištu (mislite: marame od puhastih riba i pletene kape) mogu izgledati neprikladno za proljeće, lepršavi šešir (ako je pravilno oblikovan!) izgledat će jednako dobro u bilo kojoj sezoni.

Crna plišana kanta moje mame se ove zime pokazala kao nezaobilazna svakodnevica i ključ u garderobi. Nosim ga u kancelariju, idem na večeru, pa čak i zakopčam na glavu na zabavama dugo nakon što skinem kaput. Iako je počeo kao zabavan način da se ugrijete, sada je dodatak za koji dobijam najviše komplimenata i upita.

Bilo da tražite Brewinove šarene komade ili nešto skromniju opciju, na tržištu postoji mnogo lepršavih plišanih šešira, od umjetnog krzna, koji će vam pristajati i grijati.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime