Kako je Irina Shayk izgledala u djetinjstvu?

Irina Shayk danas važi za jednu od najljepših žena, a ljepotom je plijenila i u najranijim danima svog života.

Irina je djetinjstvo i mladost provela u malom ruskom gradu Yemanzhelinsku. Njen otac, koji je kao i mnogi radio u rudniku ugljena, razbolio se i preminuo u ranim četrdesetima, a Irinina majka ostala je sama brinuti o svojim kćerima.

Irinina majka naporno je radila kao nastavnica muzike, međutim, to nije bilo dovoljno da izdržava porodicu te je našla i drugi posao kako bi uspjela “sastaviti kraj s krajem”.

Pogledajte kako je Irina Shayk izgledala u djetinjstvu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)


San o bjekstvu iz Rusije Irini je počeo da se ostvaruje kada je njena majka slučajno vidjela oglas za lokalnu školu ljepote na autobuskoj stanici. Povela je Irininu i njenu sestru Tatjanu, a vrata pored vodila su do agencije za modeling. Osoblje je primjetilo Irinu dok je čekala mamu i sestru te su ostali zapanjeni njenom ljepotom. Sa 18 godina otputovala je u Moskvu gdje je napravila portfolio i ubrzo se našla u Hollywoodu, gdje je izgradila karijeru.Nakon što se 2011. godine pojavila na naslovnoj strani izdanja Sports Illustrated Svimsuit postaje i svjetski popularna, a web stranica Models.com je rangira kao “ikonu industrije”.

Lijepa Ruskinja tokom svoje karijere radila je za brojne luksuzne brendove kao što su Versace, Givenchy, La Perla, Roberto Cavalli, Armani, a učestvovala je u mnogim modnim editorijalima.

Bila je u vezi sa fudbalerom Cristijanom Ronaldom od 2009. do januara 2015. godine. Nekoliko mjeseci nakon raskida s Ronalnom, Irina je započela vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerku Leu de Senu. Par se razišao 2019. godine. Jednom prilikom prijatelj iz Irininog djetnjstva kazao je da su tada živjeli potpuno drugačije od njenog trenutnog glamuroznog života.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime