Britney Spears je počastila svoje obožavaoce još jednom plesnom tačkom, te je otvoreno progovorila o svojim emocijama nakon dokumentarca koji je nedavno izašao.

Vrijeme zaista leti, prošlo je skoro dva mjeseca od premijere kontroverznog dokumentarnog filma “Framing Britney Spears”, koji govori o skrbništvu njenog oca, kao i pokretu “Free Britney”. Redateljica Samantha Stark se, prema pisanjima medija, trudila da dođe do Britney kako bi joj bilo omogućeno da iznese svoju verziju priče, ipak u tome nije uspjela.

Britney

Otkako je dokumentarac izašao, naprosto je sve zanimalo šta doista Britney misli o njemu, te su pokušali tražiti neke skrivene poruke u njenim Instagram objavama, sada je konačno kazala šta misli.

Britney

“Oduvijek se o mojem životu dosta špekuliralo..posmatralo…i tokom cijelog mog života mi se sudilo!! Trebam da plešem svaku noć svog života na @iamstevent kako bih se osjetila živom, čovječnom i živom!! Nastupala sam pred ljudima i cijeli život me posmatraju kroz povećalo. Izuzetna snaga mi je potrebna za povjerenje u svemir sa svojom ranjivošću, jer sam oduvijek bila razapinjana i linčovana medijski, sramotili su me i vrijeđali, i danas to još uvijek rade. Život teče dalje, ostajemo slabašni i osjetljivi kao ljudi.

Cijeli dokumentarac nisam gledala, ali ono što sam uspjela vidjet rastužilo me i posramilo, zbog svjetla u kojem sam prikazana. Dvije sedmice sam plakala i još uvijek povremeno zaplačem. Radim ono što je u mojoj moći i pokušavam da ostanem sretna i nasmijana, svaki dan plešem jer me to veseli, ne želim dozvoliti tugi da dominira nad mnom.

Ovdje nisam da bih savršena bila, savršenstvo je tako dosadno, ovdje sam da bih dobrotu širila !!”, bio je opis Britney Spears uz video u kojem ona pleše uz Aerosmithov “Crazy”.

Obožavaoci su se zapitali šta je tačno od viđenog povrijedilo Britney, te su napisane brojne poruke i komentari sa podrškom dajući joj do znanja da ima fanove koji stoje uz nju i da je okružuje ljubav.

Da li će Britney smoći snage i odgledati cijeli dokumentarac i podijeliti javno svoje mišljenje o njemu nakon toga, i kako će se osjećati nakon toga vrijeme će da pokaže, nadamo se iskreno da će biti sretna.

Za više celebrity tračeva i zanimljivosti čitajte ovdje.

 

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime