Spencer kao djevojačko prezime princeze Diane uzeto je za ime novog filma koji u fokus stavlja ulogu princeze kao majke i njen odnos prema svojim sinovima Harryem i Williamom. U ulozi popularne princeze pojavit će se Kristen Stewart.

U januaru je objavljena prva fotografija glumice Kristen Stewart u ulozi princeze Diane, i publika je sa oduševljenjem doživjela fotografiju. Svi su se složili u jednoj stvari, a to je da postoji nevjerovatna sličnost između glumice i popularne princeze.

Premijera filma Spencer je zakazana za jesen 2021. godine i svi nestrpljivo ju nestrpljivo isčekuju.

spencer

Podsjećanja radi, Emma Corrin je dobila pozitivne kritike za istu ulogu u seriji The Crown, dok se Naomi Watts nije baš proslavila u ulozi princeze Diane. Ostaje nam da sačekamo do jeseni pa da vidimo kako će proći Kristen Stewart.

Režiserska palica je u rukama iskusnog Pabla Larraina, koji se proslavio po biografskim filmovima Jackie i Neruda. Jack Farthing se pojavljuje u ulozi princa Charles-a, a u filmu se pojavljuju i Sally Hawkins i Sean Harris.

spencer

Film je smješten u ranim 1990-im godinama, za vrijeme božićnih blagdana, a fokus radnje je u odluci princeze Diane da se razvede od princa Charlsa. Film će omogućiti gledaocima da saznaju zapravo ko je ona i šta zapravo želi – iz tog razloga je kao ime za film uzeto njeno djevojačko prezime.

Film nam neće prikazivati razvod, niti će obrađivati trenutke njene tragične smrti. Ono što će film pokušati da prenese gledaocima jeste princeza Diana u ulozi majke, i njeni odnosi sa svojim sinovima Williamom i Harryem.

“Stvar je u tome da ona treba biti onakva kakva želi biti, što znači  ne treba biti dio nikoga niti bilo koje druge priče, osim sebe i svoje djece. Diana ima mnogo stvari, ali što je najvažnije, ona je  sjajna majka “, sažeo je ideju vodilju reditelj režiser Larrain.

Za više zanimljivosti i tračeva iz celebrity svijeta čitajte ovdje.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime