Vjerovatno ste čuli puno razgovora o prednostima bambusa.

Osim što smanjuje potrebu za krčenjem šuma, kojemu je potrebno puno više vremena da dostigne pravu visinu da bi se mogao eksploatirati, bambus je izuzetno izdržljiv, fleksibilan i izdržljiv materijal. Dostupan u različitim bojama i nijansama, ovisno o svojoj raznolikosti, može vam pružiti stilski namještaj i dekor za vaš dom. Posebna prednost bambusa je činjenica da zadržava oblik bez obzira na klimatske promjene. To bi značilo da ga možete koristiti na otvorenom kao vrstu namještaja i dekora.

Mi našu današnju temu posvećujemo uređenjem vašeg doma elementima od bambusa. Ako se želite potpuno okrenuti organskom načinu života i “ozeleniti” svoj dom, kompletni set za sjedenje u bambusovoj dnevnoj sobi mogao bi biti vaš izbor. Zahvaljujući svojoj svijetloj sjeni i okruglim konturama, ovakav namještaj će vas svakodnevno zamišljati na egzotičnom ostrvu. Dodajte prekrasnu bambusovu lampu cijeloj slici u kut ili luster i dobit ćete prekrasan životni prostor.

Kao što smo već istaknuli, vanjski namještaj od bambusa dobra je ideja. Ako želite povezati unutarnji i vanjski prostor, ova vrsta koncepta uređenja je upravo ono što vam treba. Budući da bambus dobro podnosi vlažno okruženje, prostor poput kupaonice idealan je za postavljanje prekrasnog okvira oko bambusovog ogledala. Štoviše, čak i kupaonski namještaj može biti izrađen od ovog materijala, što će doprinijeti modernom i vrlo atraktivnom izgledu vašeg kupatila.

A samo zamislite s koliko entuzijazma biste se probudili u spavaćoj sobi na krevetu od bambusa. Osim elegantnog displeja, jedan takav krevet pametna je i dugoročna investicija. Cijeloj priči možete dodati lijep set trpezarijskih stolova i stolica, kako za zatvoreni tako i za otvoreni prostor. A ako volite dizajnerske komade namještaja i ukrasne elemente, uživat ćete u saznanju da je bambus vrlo podložan savijanju i stvaranju impresivnih oblika i oblika, koji gotovo i ne izgledaju poput klasičnog namještaja izrađenog od ovog materijala.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime