Srce našeg doma – upravo to možemo nazvati kuhinjom. Prostorom u kojem se puno vremena provodi pripremajući obroke za voljene osobe. Uz kuhinju obično dolazi trpezarija. Trpezarija koja bi prvenstveno trebala biti funkcionalna, ali istovremeno ugodna, topla i estetski uređena prema zahtjevima modernog načina života.

Ako želite jednostavnost, UNA kolekcija kuhinje omogućava laku transformaciju kroz razne stilove. Elementi su dostupni u dekorima folije od bijelog i sivog laka, s vodoravnim aplikacijama koje doprinose eleganciji. Samo jedan od ova dva dekora čini više od 30 elemenata. Kada dodate radnu ploču po vašem izboru i neke ručke iz velike ponude, dobit ćete sjajan sjaj, ali i prostor u kojem ćete rado pripremiti najukusnija jela. Neizostavni elementi svake kuhinje zasigurno su sudoperi i slavine. Postoji i širok asortiman u koji možete lijepo stati.

Kuhijna je srce našeg doma.

Ambijent s elementima kolekcije UNA može poprimiti moderan, elegantan izgled, ali i industrijski trenutak. U slučaju da je kuhinja povezana s blagovaonicom. Bijeli pročelji kuhinjskih elemenata UNA mogu biti idealan kandidat za moderan izgled blagovaonice. Da biste postigli ovaj izgled. Odaberite bijele zidove, a što se tiče dekora za podne površine, poželjno je biti u toplijoj sjeni drveta. Zlatni i stakleni metalni detalji dat će dozu luksuza, a dodatni elementi poput lustera, lampi i svijećnjaka bit će pravi hit. Takođe, čitav ambijent može biti upotpunjen tepihom sa resama koji će dodatno naglasiti eleganciju kuhinje i samog ambijenta.

Ovakav ambijent ne zahtijeva prostranost. Može biti izvrsno rješenje za domove s nešto manjom kvadraturnom površinom. Bijela boja će pridonijeti da prostorija izgleda veća.
Kuhijna je srce našeg doma.
Ako je vaša trpezarija nešto veća i nema problema s nedostatkom prirodnog svjetla. Dizajneri interijera Forma Ideale predlažu pročelja u tamno sivom uzorku. Ovi uzorci su idealni za određivanje smjera u kojem želite ići prilikom uređenja trpezarije.
Zbog smanjenog dizajna možete se okušati čak i u varijanti industrijskog stila. Da bi se postigao ovaj izgled, neizbježne su zidne obloge u dizajnu od betona ili opeke. Tapete s betonskim dekorom mogu biti idealna zamjena kao nešto povoljnija opcija. Perforirani metalni detalji također su više nego poželjni u industrijskom stilu, kao i drveni dekor u nešto tamnijoj sjeni. Neizbježne su i biljke koje će biti pravi kontrast i pružit će ugodnu atmosferu u ambijentu.
Kuhijna je srce našeg doma.
UNA sistem elemenata također vam daje priliku da se poigrate dizajnom i stvorite ambijent po vašem izboru. Kombiniranjem sive i bijele fronte možete stvoriti svoje idealno rješenje. Za koji god stil da se odlučite. Kombinacija elemenata iz UNA kuhinjske kolekcije biti pravi izbor za kuhinju iz snova i najprijatniji boravak u njoj.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime