Estonski reper Tommy Cash u suradnji s francuskim luksuznim brendom Maison Margiela predstavio je papuče koje imaju oblik i izgled pogače.

Cash je svoje papuče u obliku hljeba prvi put predstavio 2019. godine u sklopu izložbe s američkim modnim dizajnerom Rickom Owensom. Unutrašnjost papuče izgleda poput sredine bijele pogače, dok vanjska podsjeća na zlatno smeđu, svježe pečenu pogaču. Čini se da je “neobičan” dizajn odjevnih predmeta karakterističan za estonskog repera koji je ranije ovog mjeseca predstavio metar dugu patiku koju je dizajnirao u saradnji sa sportskim brendom Adidas.

Papuče u obliku hljeba, ovjerene logotipom Margiela, mogu se naći na web trgovini brenda, a za njih je potrebno izdvojiti 95 eura. Papuče su predstavljene u okviru kolekcije koja uključuje i odjevne predmete s potpisom Casha, kao i paket vakuumskih rezanaca s otisnutim logom modne kuće.

Pored kalorija i nutritivnih podataka, na poleđini pakiranja nalazi se upozorenje: “Napomena! Ovo je kolekcionarski predmet. Ovaj proizvod nije za konzumaciju. Jedite samo na vlastiti rizik.” Paket nejestivih jufki koje potpisuju Cash i Margiela košta 12 eura.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime