Lena Dunham, poznata glumica, scenaristica i redateljica izjavila da je ipak New York mjesto gdje se ona osjeća- kod kuće.

Uvijek je bilo zanimljivo zaviriti u domove slavnih osoba i vidjeti kako oni žive, a u centru Los Angelesa se nalazi bungalov Lene Dunham koji je baš onakav kakav bismo zamislili da treba izledat njen dom- udoban i slatki dom sa brojnim vintage detaljima.Lena Dunham

Kuća ima tri spavaće sobe i tri kupatila, dnevnu sobu i kuhinju. Takođe kuća ima dvorište s bazenom, te manju kuću koja je namijenjena za goste koja sadrži dnevnu sobu i malu kuhinju.

Lena Dunham

Rijetke su prilike gdje imamo vidjeti da slavne ličnosti, a naročito u Americi, stanuju u kućama s tako dugom historijom, a jedan od bivših vlasnika ove kuće je poznati holivudski glumac George Peppard, kojeg smo gledali u kultnom filmu ‘Doručak kod Tiffanyja’, s Audrey Hepburn kao glavnom ulogom.

Lena Dunham je ovu kuću još 2015. godine kupila za oko 2,7 miliona američkih dolara, a trenutno je po gotovo istoj cijeni prodaje. Izgleda da želi da pronađe svoj smiraj u New Yorku. Ovo je za nas odlična prilika da zavirimo u unutrašnjost ove kuće koja iza sebe ima dugu historiju, a u nastavku pogledajte više fotografija ovog jedinstvenog bungalova.Lena DunhamLena DunhamLena DunhamLena DunhamLena DunhamLena DunhamLena DunhamLena Dunham

Više o uređenju enterijera vašeg doma čitajte ovdje.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime