ljetne frizure

Kada se radi o frizurama, svjetski stilisti za frizure ističu kako se ističu tri ljetne frizure koje su trenutno u apsolutnom trendingu.

Paž dužine do vilične kosti

ljetne frizure
Ove 3 ljetne frizure su apsolutni hit!

Već je više sezona zaredom paž postao ultra popularna ženska frizura, te postoji više verzija paža namijenjene za različite oblike lica. Ove godine, međutim, u trendu je paž sa dužinom koja seže do vilične kosti. Spada među jednostavne ljetne frizure, istovremeno je veoma laskava i pristaje gotovo svakoj ženi.

Ženstvena kratka frizura

ljetne frizure
Ove 3 ljetne frizure su apsolutni hit!

Kada se priča o pravoj kratkoj frizuri, onda je riječ o piksi frizuri. Ovaj stil je kraći od paža, a ove godine nam se vratio, naravno u ženstvenijoj i privlačnijoj verziji nego original. Još uvijek su prisutne blago izbrijane strane, a njihovu oštrinu omekšavaju nešto duži pramenovi kose koji pomažu da se dobiju dimenzionalnost i volumen. Uz ovu frizuru ukoliko želite možete postići dramatičan stajling, a idealna je varijanta za prilike kada želite predah od duge kose.

Retro šiške

ljetne frizure
Ove 3 ljetne frizure su apsolutni hit!

Ove godine su popularne šiške inspirisane sedamdesetim godinama prošlog vijeka, a poznati stilisti tvrde da baš ovakve šiške vam mogu osvježiti cjelokupan izgled. Dobra stvar je što one pristaju i kraćim i dužim stilovima, a sigurno je da su trend koji će se zadržati duže vrijeme.

KAKO IZABRATI ZRELU LUBENICU: Uz pomoć ovih trikova nećete pogriješiti 🍉

Kao stvorena za ljetne dane! Domaća PINA KOLADA, tropska KRALJICA KOKTELA! 🍹 Recept 🍹

Ovo je vjerovatno najljepša plaža na Mediteranu: Skrivena od znatiželjnih pogleda, okružena visokim liticama i kristalno plavom vodom 🏖️

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime