New York Fashion Week
New York Fashion Week

Gianni Versace je jednom rekao: “Nemojte pratiti trendove. Ne pravite modu svojom. Vi odlučujete šta ste i šta želite da izrazite kroz ono što nosite i kako živite.” Bio je u pravu, trendovi nikada ne bi trebali uticati na vaš cijeli stil, ali u svom najboljem izdanju, oni su prozor u duh vremena. Oni odražavaju širi narativ koji se dešava u našem svijetu. Odjeća, zabava na poslu, šljokice tokom dana: ovo su obilježja sretnog sata nakon tolikog straha i neizvjesnosti. Suknje su sve kraće, pa se život očigledno poboljšava. Pogledajte koje priče sa New York Fashion Week-a služe kao predosjećaj za sezonu.

Black bra babies

Grudnjaci su postali izbor donjeg rublja za žene koje se boje nositi donje žice dok rade od kuće. Osjećaj se prelio na konfekcijsku odjeću, a crni grudnjak sada je samo gornji dio.

New York Fashion Week - Black Bra Babies
New York Fashion Week – Black Bra Babies

Serious Suiting

Naglašavajući trodijelna odijela, tweed, kamile i ukupnu konjičku atmosferu, koja podsjeća na kraljicu Elizabetu na njenom imanju, ili pristojnog gospodina koji se sezonski sprema na Savile Row, ukratko, sav bijes.

New York Fashion Week - Serious Suiting
New York Fashion Week – Serious Suiting

Sans Straps

Korzet je vjerovatno bio originalni gornji dio za izlazak. Ovaj stil bez naramenica je vrlo laskav i može se nositi uz traper, odgovarajuće odijelo ili uz midi suknju.

New York Fashion Week - Sans Straps
New York Fashion Week – Sans Straps

For the Love of Y2K

Zaiskrila je ljubavna afera od malih nogu, a plamen jednostavno nema načina da se ukroti. Ubacite šljokice, idite na baby plavu i prihvatite perje, lančiće za torbice i tartan. Ovo je još jedan novi milenijum, i draga, nikad nisi izgledala tako dobro.

New York Fashion Week - For the Love of Y2K
New York Fashion Week – For the Love of Y2K

Cape Town

Pelerine više nisu samo zamjena za kapute. Kao večernja maska ​​ili vrlo upadljiva haljina, savršena je i za heroje i za negativce. Na kraju krajeva, svi ćemo biti oboje u nekom trenutku našeg života.

New York Fashion Week - Cape Town
New York Fashion Week – Cape Town

Crochet All Day

Povratak i poštovanje zanatskih praksi i zanatlija iza njih su uvijek bili u prvom planu. Slijedila je pista, s pažljivo izrađenim komadima koji su koristili heklanje na haljinama i džemperima, miješajući bogate jesenske nijanse i crno-bijele uzorke.

New York Fashion Week - Crochet All Day
New York Fashion Week – Crochet All Day

Morning Sequins

Modni svijet ovih dana se vrti oko ideje odjeće za žurke. Djeca su spremna za ponovni odlazak u klub. Ali to raspoloženje nakon mraka se uvlači dok se šljokice na njujorškoj pisti spajaju sa stilovima u rasponu od blejzera preko pantalona do donjih jakni. Ko je rekao da možeš da sijaš samo noću?

New York Fashion Week - Morning Sequins
New York Fashion Week – Morning Sequins

Sheer Thing

Povratak u atmosferu poslije mraka. Izgled koji je izašao uveče bio je seksi i sparan, a ne samo malo providan. Sveukupna poruka? Pokažite im šta imate.

New York Fashion Week - Sheer Thing
New York Fashion Week – Sheer Thing

Skirt Suit Troop

Ništa ne stoji bolje od pravog odijela sa suknjom. Izgledi sada postaju živahni i hrabri, sa bojama i uzorcima koji inspirišu radost i izgledaju dobro na TikToku. Win-win.

New York Fashion Week - Skirt Suit Troop
New York Fashion Week – Skirt Suit Troop

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime