Sigurno postoje stvari koje vaš partner ne zna o vama. Svako ima tajne koje ni s kim ne dijeli, to je jasno. Muškarci su odlučili da budu iskreni kao nikad do sad i odlučili da s nama podijele tajne koje njihove partnerice ne znaju o njima.

1.”Isprva se moja djevojka nije svidjela mojim prijateljima.”

Kada sam počeo da izlazim sa svojom djevojkom primjetio sam da nije baš simpatična mojim prijateljima. Smatrali su je dosadnom. Nije to mislio samo jedan moj prijatelj ili dva, već svi. Ja smatram da je problem u tome što se previše trudila da ostavi prvi utisak kada smo bili u njihovom društvu, i nije bila svoja. Nakon više vremena provedenog s njima ipak im se počela sviđati, i sada se dobro slažu. Nisam joj nikad rekao da im se nije svidjela, a i ne vidim potrebu da joj to govorim, priznao je Marko, 24 godine.

tajne

2.”Ona je bila moj drugi izbor.”

Kada sam se upoznao sa sadašnjom djevojkom, istovremeno sam se viđao sa drugom djevojkom koja mi se prestala javljati, zapravo mi je ona bila prvi izbor, Tomislav, 37 godina.

3.”Za savjete i dalje pitam svoju mamu.”

Često se obratim svojoj majci, kada trebam s nekim razgovarati, a ne svojoj supruzi. Nikad joj nisam priznao to, jer smatram da bi je to povrijedilo. Ona misli da njoj prvo sve ispričam, kaže Ivan,42 godine.

tajen

4.”Ne sviđa mi se kako kuha moja supruga.”

Ona jednostavno ne zna kuhati. Zajedno smo 12 godina i nikad joj nisam to priznao. Nije mi baš primjereno da prigovaram na njenu kuhinju, neke tajne trebaju ostati sačuvane u nama, i ja joj ne planiram to priznati. Možda joj nekad bude čudno što se ja često nudim da kuham, a možda misli da ja volim kuhati. U svakom slučaju ne smatram ni da je moja kuhinja neki vrhunac, možda je i ona grozna pa i ona šuti i ne želi da prigovara, pa tako oboje jedemo što nam se ne sviđa i ne prigovaramo kako ne bismo povrijedili jedno drugo, priča Josip, 54 godine.

5.”Svoje prijašnje djevojke sam varao.”

Varao sam djevojku s kojom sam bio u vezi prije svoje sadašnje djevojke. Zbog osjećaja krivice koji me je proganjao prekinuo sam vezu, a tadašnja djevojka nikad nije doznala pravi razlog. Moja sadašnja djevojka ne zna za to, iako smo obećali da ćemo pričati sve jedno drugome. Postoje neke stvari koje moraju biti tajne, a ja ne bih volio da ona misli da sam u stanju da ju prevarim, Stipe,27 godina.

Side view of young man and woman keeping eyes closed and happy to laugh while standing near meadow and embracing each other on sunny day

6.”Ona ne zna za tačan broj žena sa kojim sam spavao.”

Ne planiram svojoj zaručnici da kažem tačan broj žena sa kojima sam spavao. Nikada me to nije ni pitala, ali možda bi me mogla pitat prije nego se uzmemo. Ne znam šta da joj odgovorim, vjerovatno ću slagati, ne želim da ona sazna za tačnu brojku koja je iznad prosjeka, Ante,31 godina.

7.”Nedostaje mi moja djevojka kada se družim s dečkima.”

Kada sam u svome muškom društvu, nedostaje mi jako moja djevojka, ali o tome nikome ne pričam. Moji prijatelji bi možda rekli da sam patetičan, kaže Matija,27 godina.

8.”Svoju djevojku sam prevario.”

Jedne prilike kad sam bio pijan desilo mi se to da sam prevario svoju djevojku. Nisam joj nikada priznao to i nema načina da bi to ona mogla saznati iz nekog drugog izvora. Znam, grozna sam osoba, tvrdi Luka, 23 godine.

9.”Sve pričam svom najboljem prijatelju.”

Prijatelju s kojim se družim čitav život pričam sve, čak i povjeravam tajne koje supruzi nikad ne bih ispričao. Sigurno bi ona bila ljubomorna kada bi saznala da postoji osoba u koju imam više povjerenja i koja zna o meni više od nje, ali mislim da je dobra stvar što imam jednog takvog prijatelja. Dosta stvari o kojima razgovaramo ima veze sa mojom suprugom, Igor, 42 godine.

10.”Svoju bivšu još uvijek nisam prebolio”

Još uvijek u potpunosti nisam prebolio svoju bivšu i ne znam kada ću to uspjeti, kaže Martin, 39 godina.

Više ljubavnih savjeta možete pronaći ovdje.

 

 

 

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime