ljetni parfemi

Ljetni parfemi koji su hit ovog ljeta!

Dobar parfem može postati i nečiji zaštitni znak, on vam može pomoći da osjećate više samopouzdanja i pomoći će da vas drugi primijete na najbolji mogući način. Uveliko nam je došao ljetni period gdje se koriste ljetni parfemi, a za vas smo probrali 5 parfema koji će vas sigurno izdvojiti iz mase.

Tory Burch – “Just Like Heaven”

ljetni parfemi

Ukoliko želite baš svježe da mirišete, onda je za vas idealna ova kombinacija citrusa i latica cvijeća. Ovo je ujedno i jedna od najboljih kombinacija za ljetnu sezonu. Karakteriše ga to što je veoma intenzivan i svjež, zbog ovog parfema muškarci će vas zasigurno primijetiti, a pogodan je kako za dnevne tako i za večernje varijante.

Prada – “Candy Sugar Pop”

ljetni parfemi

Ljetni parfemi obično imaju nježne note, a takav je i ova Pradin, nježna nota breskve pomiješana sa vanilom daje veoma sladak i privlačan miris, a on je i dodatno osvježen notama zelene jabuke.

To sve ovaj parfem u konačnici čini veoma svježim, delikatnim i prozračnim. Idealan je za vrele ljetne dane.

Guerlain – “Aqua Allegoria Rosa Rossa”

ljetni parfemi

Ovaj predivni parfem takođe je sačinjen od cvijetnih i voćnih mirisnih nota, što ga čini odličnim za ljeto. Fantastična mješavina bergamota, crne ribizle, limuna, ruže i božura čini kombinaciju koja je veoma dugortajna, a po kojoj će vas svi prepoznati ovog ljeta. Ovaj parfem je odličan i za dnevne i večernje prilike jer je svjež i dugotrajan.

Tom Ford – “Eau de Soleil Blanc”

ljetni parfemi

Određeni ljetni parfemi vas mogu podsjećati na more, prekrasne zalaske sunca i refleksiju sunca na morskoj vodi, a Tom Fordov Eau de Soleil Blanc” je jedan od takvih. Veoma je nježan parfem, poprilično postojan, blagog intenziteta, idealan je za dnevne varijante.

Cvijet narandže, ružičasti biber i jasmin čine idealnu voćno-cvjetnu kompoziciju koja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Givenchy – “Encens Divin”

ljetni parfemi

Ako ste ljubitelj mirisa Orijenta, Encens Divin je savršen za vas. Napravljen je s težnjom da evocira misterioznu i enigmatičnu atmosferu, njegova začinska i aromatična kompozicija u trenutku će vas prisjetiti na vrele duge ljetne dane, okupane suncem.

Kombinacija sastojaka oslobađa senzualnu i zadivljujuću auru zbog koje ćete se veoma prijatno i posebno osjećati, naročito za vrijeme ljetnih noći.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime