najpopularniji ljetni parfemi

Ovo su najpopularniji ljetni parfemi koji su se zasluženo našli u ovoj rubrici.

Mnogima jedna od najdražih sezona, ljeto, sa sobom donosi i veoma senzualne, nježne, lagane i privlačne mirise, a ako vam je cilj da se i ovog ljeta izdvojite iz mase, birajte jedan (ili sve) od sljedeća tri parfema.

Louis Vuitton – “On the Beach Eau de Parfum”

najpopularniji ljetni parfemi
Najpopularniji ljetni parfemi: “On the Beach Eau de Parfum”

Parfem naziva On the beach (Na plaži) apsolutno se nameće da bude vaš novi omiljeni ljetni parfem, ali nemojte se iznenaditi ako počnete da ga nosite i tokom svih sezona, nakon što ga jednom probate. Njegova ključna nota, juzu, ljetnji je citrus, ali ostali aromatični elementi – majčina dušica, ruzmarin, ružičasti biber, karanfilić i čempres – neosporno ga čine parfemom koji možete uvijek nositi, bez obzira da li je vani veoma toplo ili prilično hladno.

Ove frizure vas čine da izgledate starije: Obratite pažnju na ovih 9 frizura

Oscar de la Renta – “Alibi Eau de Parfum”

najpopularniji ljetni parfemi
Najpopularniji ljetni parfemi: “Alibi Eau de Parfum”

Mirisne note sočne mandarine u kombinaciji sa cvijetom đumbira i orhidejom osvježene su i istovremeno učinjene još senzualnijim dodavanjem slatkih nota pralina, mošusa i vodenih akorda. U konačnici, dobija se veoma privlačan i ženstven miris koji se može opisati i kao “sočni cvjetni buket”, a čija ga iznenađujuća harmonija čini sofisticiranim ljetnjim parfemom.

Juliette Has a Gun –  “Pear Inc. Eau de Parfum”

najpopularniji ljetni parfemi
Najpopularniji ljetni parfemi: “Juliette has a gun”

Zamislite miris smutija od kruške tokom vrelog ljetnjeg dana, tik prije nego uživate u njemu, a to je upravo kako ovaj parfem miriše. Naravno, mnogo je sofisticiraniji od mirisa smutija, ali zaista pobuđuje tu slasnost zahvaljujući svježini akorda zelene kruške koja ima mliječnu notu zahvaljujući slatkoj, mošusnoj bazi. Parfem koji će vam izuzetno prijati tokom vrelih ljetnjih dana, ali i večeri.

SEKSI ZVIJERI je novi rijaliti na Netfliksu: Uskoro na televiziji 🐮🐼

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime